Gebruik brandblusserbal

Hoe kan ik de Brandblusserbal gebruiken?

Er is eigenlijk weinig uitleg toe te voegen voor het gebruik van deze Elide AFO brandblusserbal, het is simpel en eenvoudig in het gebruik. Hieronder toch nog even in het kort een uitleg.

(Actief gebruik)

Brandblussende bal in het vuur gooien. Wanneer een beginnende brand ontwikkeld, neem de dichtstbijzijnde beschikbare brandblussende bal en gooi het gewoon in het vuur. De bal valt natuurlijk in de basis van de vlam, waar het het meest nodig is en activeert binnen 3 seconden. Geen pennen nodig, of dicht bij het vuur. Geen speciale training of vaardigheden nodig.

(Passief gebruik, automatisch)

Zelf activerende montage. Een van de grote voordelen van de brandblusser is het feit dat het zelf kan activeren in aanwezigheid van brand wanneer niemand aanwezig is. Als het in de juiste hoogrisicozone is geplaatst, waar de meeste branden waarschijnlijk starten, zal de brandblusserbal zelf activeren wanneer het de juiste temperatuur bereikt en het vuur direct dooft.

Is het veilig?

De brandblusser bal is ontworpen (in Thailand) en van hoogwaardig materiaal. Het is lichtgewicht slechts 1,3 kg en heeft een omtrek van 147 mm. De Elide AFO Mobiak Fire Ball Extinguisher is veilig voor mensen, dieren en goederen wanneer deze wordt geactiveerd. Gewone afhandeling, fysieke aanraking, harde klappen of vallen, trillingen, hitte of rook zullen de Elide AFO Mobiak Fire Ball Extinguisher niet activeren waardoor het heel veilig in het algemeen is. Alleen contact met een directe vlam van maximaal 3 - 5 seconden zal de Brandblusserbal doen activeren.

Transport sector

Het is gezond verstand om een brandblusser in transportmiddelen te gebruiken. Of het nu gaat om auto's of bussen, tram of zelfs elektrische metro, een brandblusser is wettelijk verplicht. De 123brandblusser ballen zijn de beste keuze op dit gebied gezien het feit dat het gemakkelijk te gebruiken is. Zelfs een kind kan met dit apparaat een brand blussen. De vuurbal is compact en lichtgewicht, perfect geschikt, zelfs voor een kleine auto.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein