Contact via WhatsApp

Wij zijn ook wel eens bereikbaar via WhatsApp

Gebruikt u WhatsApp en wilt u met ons in contact komen, voeg ons dan toe aan uw contactenlijst van uw smartphone. Gebruik hiervoor het nummer: 06-13615271. Let op, dit telefoonnummer is enkel bedoeld voor WhatsApp. Het is absoluut niet mogelijk om naar dit nummer te
bellen of een SMS te sturen. Wil je telefonisch contact stuur dan een berichtje via Whatsapp of een e-mail middels ons contact formulier.

Geprobeerd wordt zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 24 uur de berichten te beantwoorden. WhatsApp berichten worden meestal behandeld tijdens de uren waarop wij telefonisch bereikbaar is: van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur. Dus stuurt u een bericht op zaterdag, dan volgt het antwoord (meestal) op maandag in de loop van de dag.

Vanaf heden is het mogelijk contact met ons op te nemen via Whatsapp. De bedoeling is dat we hiermee snel antwoord kunnen geven op korte vragen. We kunnen geen complete offerte’s versturen, maar op vragen als “openingstijden” en “is de Elide Fire Ball op voorraad” kunnen we op deze manier makkelijk en snel reageren. We streven ernaar uw bericht dan binnen een aantal uren te beantwoorden.

We denken het u hiermee nog makkelijker te maken ons te bereiken en daarmee in een behoefte te voorzien!

Het nummer waarop u ons via Whatsapp kunt bereiken is 06-13615271.
Het is niet mogelijk naar dit nummer te bellen, voor telefonisch contact blijft ons nummer 0180-556 747

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein