AFO Fireball Extinguisher

Wat is nu de AFO Fireball Extinguisher?

De AFO (Auto Fire Off Fire Extinguisher Ball) is een rondvormige brandblusser. Wanneer het in het vuur en open vlammen wordt gegooid, zal het binnen 3 seconden activeren en het blusmiddel verspreiden. Wanneer een brand optreedt en er niemand aanwezig, zal de brandblusser zelf automatisch activeren wanneer het in aanraking komt met vuur en geluid geven om de mensen in de buurt te waarschuwen. Door deze functie kan het worden geplaatst in veel brand situaties, zoals elektrische stroomonderbrekers, of keuken, auto's, hotels enz. Er is geen speciale vaardigheid nodig om de bal te bedienen.

Goede productontwerpers weten dat eenvoud en functionaliteit de hoekstenen zijn van een succesvol product, vooral wanneer mensen hun leven op de lijn staan. Als niets anders, de AFO Fireball bewijst dat we niets vanzelfsprekend moeten nemen, en zelfs iets wat zo effectief is als een brandblusser, kan worden verbeterd. Met dit apparaat zullen hopelijk minder brandweerlieden naar de scene rushen.

Voordelen AFO Fireball Extinguisher

- Gewicht van bluspoeder mengsel 1,3 +/- 0,2 kilo
- Totaal gewicht van het middel 1,5 + - 0,2 kilo
- Diameter blusbal 147 mm
- Waarschuwingsgeluidssignaal 120 dB (impulsgeruis)
- Activeringstijd: 3 - 10 seconden bij vlam en open vuur
- Totale blusafstand tot 8 - 10 m2
- Categorie P 1 - Registratienummer: 1395 - P1 - 0128/2010 (EU-standaard)
- De AFO Fireball is een uniek nieuw brandpreventie product nu ook in Nederland
- De brandblusser fire bal is voorzien van activeringslonten
- 5 jaar volledige garantie
- AFO Fireball (Automatic Fire Off)

De AFO Fireball Extinguisher is uw fireguard voor een periode van 5 jaar zonder onderhoud, vereist altijd voor u met zijn unieke mogelijkheid om luid geluid van minder dan 140 dB uit te geven als een brandalarm bij activering.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein