Brandblusserbal installeren

Hoe de brandblusser vuurbal te installeren

De ELIDE - AFO (Auto Fire Off) brandblusserbal kan op een plank, tafelblad, langs de gang of op een zichtbaar gebied gemakkelijk geplaatst of geïnstalleerd worden. De Brandblusserbal is het best gemonteerd in een hoogrisicogebied, zoals keukens, benzinestations, boten, caravans, meterkasten, overbelaste stopcontacten, of dichtbij open haard. De Elide Fire Blusbal is een geavanceerde automatische, zelf startende brandblusser bal, gekenmerkt door zijn veelzijdigheid en een hoge efficiëntie, die de eigenschappen van brandblussers en automatische systemen combineert. De brandblusser vuurbal is een primair middel voor het blussen van brandklasse A, B en C branden. 

De Elide Fire AFO Blusbal bestaat uit een verpakking mengsel van bluspoeder en een netwerk van activeringslonten. Bij een contact met open vuur activeert de De AFO Elide Fire Blusbal zichzelf, de lonten verbranden, de verpakking van de bal springt open, u hoort een akoestisch waarschuwingssignaal en het vrijgekomen mengsel van bluspoeder blust de begonnen brand in zijn directe omgeving met een oppervlakte van 8 – 10 m². Bovendien trekt een akoestisch waarschuwingssignaal van 120 dB de aandacht uit een brede omgeving. In ruimten, die aan een externe veiligheidssignalering zijn aangesloten, dient dit als een nadere aanvulling voor de bescherming van eigendommen, omdat de De Elide Fire Blusbal door zijn activering, sensoren van de veiligheidssignalering activeert en u ontvangt direct een informatie over het gevaar in het door u bewaakte object.

Wat als ik al een brandblusser heb?

De Elide Fire Suppression Ball is op geen enkele wijze een competitie of vervanging van brandblussers, maar een overschot aan uw huidige brandbestrijdingsapparatuur. Brandblussers zijn een noodzakelijke brandbestrijdingsinrichting, terwijl de AFO Elide Fire Suppression Ball een brandvertragingsapparaat is dat gebruikt wordt om brand te blussen voordat u een brandblusser zou moeten gebruiken.

De Elide AFO brandblusser vuurbal is geen brandbestrijdingsapparaat, maar eerder uw eerste verdedigingslinie, waardoor het vuur wordt gedoofd door de bron van zuurstof, brandstof en warmte bij het begin te onderdrukken. Bij grotere branden kan de bal nog steeds als brandbestrijdingsmiddel worden gebruikt. NOTE; "Een brandblusser is alleen effectief wanneer iemand de blusser bediend, een Elide AFO Brandblusserbal is effectief wanneer de vuurbal de vlam bereikt"

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein