Betaalmethoden

Betaalmethodes

U kiest zelf een van de volgende eenvoudige betaalmethoden tijdens de bestelprocedure van onze webshop. Onze webwinkel is voorzien van vele verschillende veilige betaalmethoden. En 'veilig' houdt in dat niemand uw gegevens kan zien of kan misbruiken. Maximaal beveiligd dus.

iDeal (Mollie)

Via onze betalingspartner Mollie kunt u eenvoudig en veilig betalen met behulp van iDeal. De naam Mollie zal dan ook verschijnen op het moment dat u de betaling uitvoert met de door u gekozen betaalmethode. Mollie is de zogeheten internet-kassa waar onze webshop gebruik van maakt. Mollie verzorgt de communicatie met de banksystemen en verwerkt de betaling. Mollie is internationaal gecertificeerd volgens de PCI-standaards en staat onder toezicht van De Nederlandse Bank en zorgt voor een juiste en veilige afhandeling van al uw betalingen.

PayPal

Met PayPal kan iedereen met een e-mailadres veilig online betalingen verzenden en ontvangen via zijn of haar creditcard of bankrekening. PayPal-leden kunnen met PayPal snel en eenvoudig aankopen doen bij 123brandblusserbal.nl. Tevens kunt u via Paypal uw bestelling betalen via uw Credit Card.

Voordelen betalen met PayPay;

- 123brandblusserbal.nl krijgt nooit je bankgegevens te zien.
- Je bent 100% beschermd tegen niet-geautoriseerde transacties op je rekening.
- Jouw online-aankopen worden meteen betaald.
- Je kunt kiezen om met je creditcard of bankrekening te betalen.

Om met PayPal te betalen heb je een PayPal rekening nodig.

Factuur (op rekening)

Heeft u geen creditcard of bankrekening die geschikt is voor iDEAL of PayPal, dan kunt u ook op factuur betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van 123brandblusserbal.nl, onder vermelding van het ordernummer. Zodra uw betaling binnen is, nemen wij uw bestelling direct in behandeling. 

Bestellen bij 123brandblusserbal.nl is helemaal veilig. Naast onze 100% garantie, geven wij bijvoorbeeld nooit jouw gegevens aan anderen.
Je privacy is gewaarborgd en betalen gaat via een beveiligde verbinding.

Bankgegevens;
ABN-AMRO 605415269
T.n.v.: 123brandblusserbal.nl
Plaats: Barendrecht
IBAN NL 66ABNA0605415269
BIC/SWIFT: ABNANL2A

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein