Over Ons

Wie is 123brandblusserbal.nl

123brandblusserbal is een eerlijke en open organisatie in de brandbeveiliging. Op dit moment zijn wij voornamelijk actief in geheel Nederland en België. Onze organisatie heeft een jarenlange ervaring in brandveiligheid welke opgedaan is zowel bij de brandweer alsmede in de brandbeveiliging. Wij zijn een organisatie die zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen. De organisaties die wij bedienen staan bij ons centraal. Zowel klein als groot. Wij werken vanuit het risico wat de klant loopt met betrekking tot de personen werkzaam in een organisatie, de organisatie zelf en de huisvesting van de organisatie bij brand. Onze klanten maken wij bewust van de risico’s die zij lopen. Samen met de klant en de wet- en regelgeving die hiervoor is opgesteld gaan we werken aan een brandveilige organisatie.

Het verhaal over de Elide Fire Ball

In 1997 brak een verwoestend vuur uit in het Royal Jomtien Hotel in Pattaya in Thailand. Lees hier het gehele verhaal. Het vuur verscheurde het gehele gebouw met een aantal mensenlevens en miljoenen in materiële schade. De heer Phanawatnan Kaimart (de uitvinder van de Elide Fire Ball Extinguisher) getuigde persoonlijk de dood en het afschuwelijke vuur. Dit heeft hem gemotiveerd om serieus te denken "er moet een eenvoudiger, snellere en veiliger manier zijn om een vuur te onderdrukken en een veilige passage te creëren voor mensen om uit het vuur te ontsnappen".

Met de spookachtige geestelijke beelden en zorgen voor de veiligheid van kinderen, ouderen en gehandicapten begon hij te werken aan het creëren van een brandonderdrukking / brandveiligheidsapparaat met als hoofddoel van preventie en bescherming, een apparaat dat het vuur aanstuurt, zoals het begint, zelfs voordat het dodelijk wordt. Het hoofddoel was om iets te creëren die zo veel levens (mensen, dieren en planten) en eigenschappen kan beschermen, terwijl ze zich bewust zijn van het milieu.

Het duurde 3 jaar uitgebreid onderzoek en ontwikkeling en duizenden prototypes later om te slagen om een heel andere soort brandblusser te produceren. Een blusmiddel die fungeert als een beschermengel en ook als alarm. Hij slaagde in het jaar 2000 en noemde het de "Elide Fire Extinguishing Ball", een zelf automatisch activerende mobiele brandblusser die nu in meer dan 100 landen over de hele wereld verkocht worden.

Wij hier bij Elide Fire Ball Nederland zijn trots op de kans en kans om dit fantastische levensreddende product beschikbaar te stellen voor ons allemaal in Nederland en Belgie. We kunnen alleen persoonlijk hopen dat met dit product een positief verschil kan worden gemaakt en levens kan worden gespaard.

European Patent No. 2160223 3

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein