Elide Fire Ball brandblusser

Beschikbaarheid: Op voorraad
Leverdatum bestelling: ± 3 dagen
Prijs/st.: € 145,00 145.00
Prijs in andere webwinkels: € 195,00
quantity stuk(s)
brandblusserbal op uw wensenlijst
Pin It

Beschrijving

De Elide Fire Ball Extinguisher werkt automatisch wanneer de bal in contact komt met open vlammen en blust de brand onmiddellijk. Installeer de Elide Fire Ball brandblusser binnen de 30 centimeter van het te beschermen gebied tegen brandgevaar. Met een lichtgewicht van maar slechts totaal 1,3 kilo is het geschikt voor iedereen, vrouwen, kinderen, mannen en ouderen. Gemakkelijk in gebruik, gooi de bal met één hand in de brand, de blusbal activeert na 3 seconden na contact met het open vuur en of vlammen. 5 jaar durende levensduur van de brandblusserbal vereist de blusbal geen onderhoud. Dit bespaart u tot 200 euro per jaar. De Elide Fire Ball brandblusser extinguisher is ook een zelf-activerend automatische brandblusser. Het activeert binnen 3 tot 5 seconden wanneer het in contact komt met een open vlammen.

Misschien denkt u, kunnen deze blusbommen brandblussers vervangen? Hoewel de rode ballen die gevuld zijn met een milieuvriendelijk bluspoeder in strijd zijn met uw kleurenschema, zouden ze zelfs kunnen activeren wanneer u niet thuis bent. Deze eigenschap zou mogelijk zowel levens als eigendomsschade kunnen redden. Het beste deel van deze uitvinding is echter dat het extreem makkelijk te bedienen zou zijn in vergelijking met een normale brandblusser. Heel simpel in gebruik, gewoon het werpen van een normale voetbal. Zelfs een kind zou het kunnen doen (in een wanhopige situatie, natuurlijk). Wie weet, misschien zal de brandopleidingsindustrie binnenkort een vereenvoudigd programma opstellen dat nauwer lijkt op pitching praktijk. De Elide Fire Ball Extinguisher is een uniek en veilig product in Nederland

- Simpel in gebruik
- Compact en licht in gewicht
- Geen onderhoud vereist
- Automatische activatie
- Nooit vals alarm
- Levering incl. montagebeugel
- Elide Fire Ball Extinguisher nu ook in Nederland

Overige brandblusserballen

Meningen over het product (1)

15 juni 2017

Ik heb de Elide Fireball besteld voor me frituurcar. Ik had ergens online gelezen dat de Fireball van Elide ook zeer betrouwbaar is voor vet en olie branden. Wij hebben de Elide Fireball besteld incl montagerek voor montage boven onze frituurbak. De vuurbal is een echte aanrader en word netjes verpakt afgeleverd.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein